Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Η σημερινή τεχνολογία μπορεί να δώσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες χρώματα και απομιμήσεις φυσικών υλικών καθώς επίσης να δώσει και υφές στις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται.

Ανάλογα με το υλικό κατασκευής του κουφώματος χρησιμοποιείται και διαφορετική διαδικασία εναπόθεσης του χρώματος.

Laminate χρώματα

Με τις επενδύσεις Laminate όλες οι πόρτες μπορούν να αποκτήσουν έναν χαρακτήρα που ξεφεύγει από το κλασσικό λευκό. Επιλέξτε εδώ το χρώμα και την υφή που ταιριάζει στον δικό σας χώρο και προσθέστε μια ιδιαίτερη νότα από το προσωπικό σας στυλ.

POLYDROX

Στα περισσότερα προϊόντα μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει από τον κατάλογο χρωμάτων POLYDROX. Οι επιλογές που προκύπτουν είναι πάρα πολλές και σίγουρα κάποιο χρώμα θα είναι ιδανικό για τον χώρο σας. Η παρακάτω συλλογή χρωμάτων έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον παρισινό οίκο Peclers, κορυφαίο σε θέματα σχεδιασμού.

DecoStyle – Foil

Όλα τα συνθετικά κουφώματα PVC-U μπορούν να ντυθούν με τις επενδύσεις Foil και να αποκτήσουν έναν χαρακτήρα πιο ιδιαίτερο από το κλασσικό, λευκό κούφωμα. Η επένδυση Foil μπορεί να γίνει εξωτερικά, εσωτερικά ή και στις δύο πλευρές. Επιλέξτε εδώ το χρώμα και την υφή που ταιριάζει στον δικό σας χώρο.

Σύστημα Χρωματισμού RAL

Το σύστημα RAL είναι το Διεθνές σύστημα χρωματισμού όπου χρησιμοποιείτε παγκόσμιος από όλες τις βιομηχανίες. Το 1927 η Γερμανική επιτροπή διασφάλισης ποιότητας και όρων παράδοσης δημιούργησε μια συλλογή από 40 χρώματα, με το όνομα RAL 84. Αργότερα, το 1930, όλοι οι κωδικοί RAL άλλαξαν σε ένα ενιαίο τετραψήφιο σύστημα, το οποίο ονομάστηκε RAL 840 R. Το σύστημα αναθεωρήθηκε εκ νέου σε RAL 840-HR την δεκαετία του 1960. Το σύστημα RAL 840-HR περιέχει 210 ματ βαμμένα χρώματα και εξακολουθεί να είναι το πρότυπο χρωμάτων έως σήμερα. Με την χρήση του συστήματος RAL 840-HR, το 1980 δημιουργήθηκε το RAL Classic - RAL 841-GL, το οποίο περιέχει 193 χρώματα για γυαλιστερές επιφάνειες.