ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ & SERVICE

Εξυπηρέτηση πελατών

Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ τα προϊόντα μιας εταιρίας είναι άριστα, εντούτοις ο τρόπος που αυτά φτάνουν στον πελάτη τα καθιστά απαράδεκτα. Η STABIL thermoactive έχοντας ως φιλοσοφία την ολική ποιότητα, φροντίζει τόσο η τοποθέτηση όσο και το service να γίνεται από τεχνικούς της εταιρίας, εκπαιδευμένους κατάλληλα να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε κατασκευαστική ή επισκευαστική ανάγκη των πελατών μας.

Εκπαίδευση Συνεργατών

Οι Ανθρωποι της εταιρείας μας είναι η βασική πηγή για την ανάπτυξη και την επιτυχία της. Αναπτυσσόμαστε ως εταιρεία, εξελίσσοντας τους ανθρώπους μας. Το έμψυχο δυναμικό μας αποτελεί το επίκεντρο όσων κάνουμε.

Έτσι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της STABIL thermoactive επανδρώνεται από επαγγελματίες τεχνικούς συμβούλους πωλήσεων άρτια εκπαιδευμένους, που τους χαρακτηρίζει η εξαιρετική επικοινωνιακή ικανότητα, το ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και είναι ικανοί να προσφέρουν χρηστικές λύσεις, κάνοντας τις ιδέες σας πράξη.

Στα πλαίσια της αποτελεσματικής διάχυσης της γνώσης η εταιρία έχει πραγματοποιήσει και συνεχίζει να πραγματοποιεί με επιτυχία, σεμινάρια για την κατάρτιση των συνεργατών της. Αυτά είναι επικεντρωμένα αφ' ενός στις βασικές αρχές που θα πρέπει να ακολουθεί η ενδοεταιρική επικοινωνία ως διαδικασία, σχεδιασμό και υλοποίηση και αφ' ετέρου σε τεχνικοοικονομικά θέματα και θέματα πωλήσεων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ