STABIL THERMOACTIVE I.K.E

Φιλοσοφία, Αξίες & Στρατηγική

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού (Γερμανικά συστήματα κουφωμάτων) ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες προϊόντα υψηλής ποιότητας & αισθητικής που να ανταποκρίνονται στις νέες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές

Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 από τον Κωνσταντίνο Δερμεντζόγλου και τον Παναγιώτη Κουγιουμτζίδη οι οποίοι κατέχουν από 50% των μεριδίων αντιστοίχως.

Τα στελέχη της εταιρείας με τα 20 και πλέον έτη εμπειρίας στον χώρο των κουφωμάτων, γνωρίζοντας τις τάσεις και απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς δημιούργησαν μία εμπορική-εισαγωγική εταιρεία σε συνεργασία με αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού (Γερμανικά συστήματα κουφωμάτων) ώστε να προσφέρουν στους πελάτες προϊόντα υψηλής ποιότητας & αισθητικής που να ανταποκρίνονται στις νέες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές όσο αναφορά τα ενεργειακά τους χαρακτηριστικά αλλά να είναι προσαρμοσμένα στην σύγχρονη αντίληψη της αρχιτεκτονικής και να εντάσσονται αρμονικά σε μοντέρνες αλλά και κλασικές κατασκευές.

Στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη εκθέτονται τα προϊόντα της με μοναδικό σκοπό να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και επιθυμίες των πελατών της. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα προδιαγραφών ISO 9001:2000 όπως επίσης παρέχει πιστοποίηση CE στα προϊόντα της.

Η τοποθέτηση των προϊόντων γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας.

Φιλοσοφία

 Θέλουμε να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με τον ιδιώτη-τελικό καταναλωτή αλλά και με τους συνεργάτες μας επαγγελματίες, αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές μέσω της συνεχείς υποστήριξης και εκπαίδευσης.

Πιστεύουμε ότι η πραγματική δύναμη και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διαθέτει η εταιρεία είναι τα στελέχη της και για τον λόγο αυτό δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομερή αξιολόγηση, τη συνεχή αναβάθμισή τους αλλά και τη διαμόρφωση ελκυστικών συνθηκών εργασίας.

Καινοτομία και λειτουργικότητα

Τα τελευταία χρόνια σημειώθηκαν ραγδαίες αλλαγές στα προϊόντα και στις νέες τεχνολογίες. Η συνεχή αύξηση της κατανάλωσης των ενεργειακών πόρων παγκοσμίως, δημιούργησε νέες απαιτήσεις στην αγορά και άλλαξε τα πρότυπα δόμησης στην Ελλάδα που πρέπει να συμμορφωθεί στους διεθνής κανόνες ώστε να συμβάλει στην μείωση της εκπομπής ρύπων καθώς και στην μείωση της αλόγιστης σπατάλης των ενεργειακών πόρων.

Η εταιρεία πάντα κοντά στις εξελίξεις παρουσίασε την νέα ενεργειακή σειρά κουφωμάτων που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του προγράμματος που αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων.

Προϊόντα

Βασικός σκοπός της εταιρείας είναι η κάλυψη αναγκών των πελατών της σε ποικιλία προϊόντων, τύπων, χρωμάτων και κατασκευών. Έτσι σήμερα η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της τα εξής προϊόντα:

 •     Κουφώματα Συνθετικά (PVC)
 •     Κουφώματα Αλουμινίου
 •     Ενεργειακοί υαλοπίνακες
 •     Βιτρίνες καταστημάτων, διαχωριστικά, Συστήματα σκίασης
 •     Συστήματα Ρολών & Παντζουριών.
 •     Αντικουνουπικά συστήματα.
 •     Αίθρια & Ειδικές κατασκευές από Αλουμίνιο ή PVC
 •     Θωρακισμένες πόρτες
 •     Εσωτερικές πόρτες
 •     Κάγκελα αλουμινίου
 •     Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας
 •     Οικιακά ρολά ασφαλείας
 •     Πόρτες πυρασφαλείας
 •     Αυτόματες πόρτες
 •     Γκαραζόπορτες

Εμπιστευθείτε μας

ruler-transparent

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

λύσεις στα προβλήματά σας

pen-transparent-70x70

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

τα όνειρά σας

paint-palette-transparent-70x70

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ

αξιόπιστες κατασκευές

ruler-2-transparent-70x70

ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ

και φροντίζουμε με υπευθυνότητα

Αξίες & Στρατηγική

Στόχος μας είναι να έχουμε λύσεις και προτάσεις που να ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς, και να αποτελούν εργαλεία στα χέρια των αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών. Εστιάζουμε την προσοχή μας στις επιθυμίες των πελατών μας για ολοένα και ποιο λειτουργικά συστήματα κουφωμάτων που καλούνται να ανταποκριθούν στις συνεχείς και ραγδαίες εξελίξεις της σύγχρονης δόμησης.

Για μας οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι η καλύτερη διαφήμιση και ο πρωταρχικός μας στόχος. Είτε πρόκειται για ένα πελάτη που θέλει ένα (1) κούφωμα είτε εκατό (100) για μας είναι το ίδιο.

Στόχος μας είναι η συνέπεια στην ποιότητα της κατασκευής, τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων, την ποιοτική και ολοκληρωμένη τοποθέτηση των προϊόντων, την μετά την πώληση εξυπηρέτηση του πελάτη, και όλα αυτά με το καλύτερο κόστος για τον πελάτη.

Τοποθετείστε ή αλλάξτε τα κουφώματα σας, δώστε στεγανότητα, θερμομόνωση, φώς, άνεση και ασφάλεια στους χώρους σας. Οι συνεργάτες μας είναι πάντα στην διάθεση σας ώστε να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες λύσεις, λύσεις που αρμόζουν στις ανάγκες σας και στην αισθητική του κτηρίου.